8 incubatoare vor fi achiziționate la Secția Neonatologie de la Maternitatea Vâlcea

/

După ce secția a fost modernizată în totalitate de Asociația “La primul bebe”, Consiliul Județean Vâlcea și Ministerul Sănătății pun bani “mână de la mână” pentru achiziționarea a 8 incubatoare la Secția Neonatologie de la Maternitatea Vâlcea.

“Alături de colegii consilieri, am votat, în ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Vâlcea, la rectificarea bugetului, alocarea fondurilor necesare cofinanțării proiectului ce presupune dotarea cu aparatură și echipamente medicale a Secției de Neonatologie din cadrul SJU Vâlcea.

Proiectul se derulează în parteneriat cu Ministerul Sănătății, care, din practica anterioară, știm că alocă mai puțin de 90% din valoarea investiției, diferența fiind suportată de către Consiliul Județean Vâlcea.

În vederea asigurării contribuției județului la acest proiect, CJ Vâlcea a aprobat alocarea a 49.300 lei, pentru achiziționarea a 8 incubatoare, care vor ajunge la Secția de Neonatologie din cadrul SJU Vâlcea” – precizează președintele Consiliului Județean Vâlcea.

loading...

You May Also Like