Acțiuni pentru copii organizate de un consilier local din Brezoi

/

Într-un oraș cu o ,,explozie” de acțiuni pentru adulți, s-a desfășurat în sfârșit și o acțiune pentru copii. La Brezoi, un consilier local ecologist, Lucian Constantinescu, a adus doi actori ai teatrului municipal ,,Ariel” din Râmnicu Vâlcea pentru a-i încânta pe cei mici. Miercuri, 21 iulie, în localul ,,La Cătălina” din centrul orașului s-au adunat aproximativ 100 de micuți. Aceștia s-au distrat, jucat, vopsit, alergat, cântat și tot felul de alte activități specifice vârstei. Participarea actorilor de la ,,Ariel” (Marius Firescu și Olimpia Diaconescu) la jocurile copilăriei și la concursurile interactive i-a încântat și mai mult pe cei mici. 

,,Avem o mulțime de evenimente pentru adulți și este un lucru foarte bun. Noi am organizat această acțiune pentru că și cei mici au dreptul la distracție, mai ales acum că e vară și cald. În definitiv, trebuie să facem administrație publică locală indiferent de culoarea politică și cu gândul la ei. Sunt viitorul orașului nostru” a declarat alesul local.

Lucian Constantinescu este consilier local din 2020, când a candidat pe listele Partidului Ecologist Român (PER). A absolvit Facultatea de Drept ,,Simion Bărnuțiu” din Sibiu, este căsătorit și are un copil. Este jurist la biroul notarial al soției sale, Ana Loredana Constantinescu, dar și mediator la propriul birou de mediere. Activitatea cotidiană care l-a pus în permanent contact cu brezoienii l-a făcut să intre în politică.

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like