Ajutoare de urgență de la Guvern pentru 10 beneficiari din Vâlcea

Printr-o Hotărâre de Guvern, 10 beneficiari din județul Vâlcea vor primi ajutoare de urgență. Este vorba despre persoane care se află în situații de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, inundații sau fenomene meteorologice severe, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot duce la riscul de excluziune socială. Suma totală a ajutoarelor acordare de Guvernul României se ridică la 43.000 lei.

Prefectura Vâlcea anunță că doi dintre beneficiari vor fi sprijiniți cu suma totală de 12.000 lei, în vederea ameliorării situației socio-materiale, ca urmare a situației de necesitate cauzate de incendii care au afectat atât locuințele, anexele gospodărești, cât și bunurile de folosință îndelungată, motiv pentru care se află în imposibilitatea ca din veniturile proprii să-și poată repara locuința.

Ceilalți opt beneficiari din județul Vâlcea vor fi sprijiniți cu suma totală de 31.000 lei, de către Guvernul României, ca urmare a situațiilor deosebite cauzate de probleme grave de sănătate, ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

You May Also Like