Ambasadorul Tunisiei, în vizită la Budești. “Comuna noastră devine o atracție pentru potențiali investitori” – spune primarul Vlădulescu (FOTO)

/

Vizită importantă la Budești. Marți, 22 noiembrie 2022, ambasadorul Tunisiei a poposit în comuna vâlceană Budești, fiind întâmpinat așa cum se cuvine de primarul Ion Vlădulescu. Discuțiile s-au axat pe o viitoare colaborare între comunitatea publică locală din Budești și potențiali parteneri din Tunisia, un pas important în dezvoltarea economică, socială și culturală a comunei vâlcene.

“În cursul zilei de marți, 22 noiembrie, am avut onoarea de a întâmpina, la sediul Primăriei Budești, pe Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Tunisiene în România, doamna Raja Jhinaoui Ep Ben Ali. După vizitarea unei societăți comerciale multinaționale care-și desfășoară activitatea pe raza localității noastre, unde sunt angajați conaționali ai Excelenței Sale, la sediul primăriei am purtat discuții în privința unor posibilități de colaborare între comuna Budești și potențiali parteneri din Tunisia, în domeniul economic și cultural. Doamna ambasador ne-a asigurat că Tunisia îndeplinește toate condițiile necesare pentru a deveni un partener economic atât al comunei noastre, Budești, cât și al României. Mă bucură faptul că suntem printre comunele care pot asigura dezvoltarea mediului de afaceri prin investițiile pe care le avem în derulare și, iată, comuna noastră, Budești, devine o atracție pentru potențiali investitori. Mulțumesc doamnei ambasador pentru vizita efectuată și o asigur de tot suportul necesar în eventualitatea posibilelor colaborări între administrația comunei Budești și statul Tunisian” – spune primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like