Anda Adam, Andreea Bănică, Conect-R, Dolănescu și alți artiști vor cânta la Festivalul Peștelui de la Budești

/

Două zile de sărbătoare în comuna Budești, la sfârșitul acestei săptămâni. În zilele de 31 iulie și 1 august 2021, Primăria Budești organizează Festivalul Peștelui, ce se va desfășura pe strada Bâlciului nr. 5, în satul Racovița.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului, Operational Pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020 ale Fondului European pentru pescuit și afaceri maritime 2014- 2020.

Primarul Ion Vlădulescu a pregătit multe surprize pentru cetățenii comunei și nu numai. Pe scena amenajată în satul Racovița vor urca artiști de renume din țară, printre care se numără: Anda Adam, Andreea Bănică, Conect-R, Doinița și Ionuț Dolănescu, Olguța Berbec și Remus Novac, Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu.

“Prin organizarea Festivalului peștelui în localitatea Budești se va pune și mai mult în valoare patrimoniul istoric, cultural și potențialul turistic al zonelor naturale din teritoriul FLAG Lotru – Olt Mijlociu, celebrând tradițiile gastronomice și culturale din Budești, respectul pentru valorile multiculturale, precum și specificul pescăresc al zonei” – precizează conducerea Primăriei Budești.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like