Anul acesta, investiții pe bandă rulantă la Păușești Măglași

/

Proiecte majore se vor contura anul acesta în comuna Păușești Măglași, roadele muncii administrației publice locale urmând a se vedea cât mai curând. Asta pentru că primarul Alexandru Dediu și echipa sa din Primăria Păușești Măglași au lucrat la numeroase proiecte cu fonduri europene nerambursabile, dar și cu fonduri guvernamentale, proiecte ce au primit finanțare și la care vor începe lucrările în scurt timp.

“Primordiale pentru mine și colegii mei sunt cele trei proiecte aprobate pe Anghel Saligny, un proiect pentru asfaltarea și modernizarea a 4,9 km de drumuri în patru sate și încă un proiect de asfaltare a 13 km de drumuri în toată comuna. Aici mă refer la toate drumurile care nu sunt asfaltate, ci pietruite. Mai este proiectul pentru extinderea rețelei de gaze pe o lungime de 22 km, urmând să acoperim 98% din localitate” – spune primarul Alexandru Dediu.

De asemenea, un proiect important pentru comuna Păușești Măglași este extinderea rețelei de canalizare, care se va realiza prin ADI Apa Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like