ANUNȚ: Apa potabilă, întreruptă în RÂMNICU VÂLCEA, BREZOI, CĂLIMĂNEȘTI, BUJORENI, DĂEȘTI și FEȚENI

Conducerea APAVIL Valcea a anuntat ca pana duminica, 15 ianuarie 2017, apa potabila va fi intrerupta in Ramnicu Valcea, Brezoi, Calimanesti, Bujoreni, Daesti si Feteni. De aceea, valcenii care locuiesc in aceste localitati sunt sfatuiti sa-si faca o rezerva minima in casa.

“Urmarea unei avarii majore la conducta de apă DN 1200 mm, în zona oraşului Brezoi, comunicăm tuturor consumatorilor din Municipiul Rm Vâlcea, Feţeni, Bujoreni, Dăeşti, Călimăneşti, Brezoi că vor fi afectaţi de scăderea presiunii apei potabile şi chiar întreruperea furnizării apei potabile în perioada 14.01.2017 -15.01.2017. Totodată, rugăm toţi abonaţii afectaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada menţionată. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient şi vă asigurăm că în această perioadă orară echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru remedierea situaţiei neplăcute în cel mai scurt timp posibil. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei completă. Preventiv, vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute până ce APAVIL SA, în urma emiterii buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore) va asigura gradul de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie, angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care exista posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm şi consumatorilor afectaţi ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către SC APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor confirmate de specialiştii societăţii noastre. Vă mulţumim pentru înţelegere!” – se arata in comunicatul Apavil.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

2 thoughts on “ANUNȚ: Apa potabilă, întreruptă în RÂMNICU VÂLCEA, BREZOI, CĂLIMĂNEȘTI, BUJORENI, DĂEȘTI și FEȚENI

  1. Unde a fost anunțată aceasta întrerupere? ?
    În ultimul timp, afli doar pe internet după ce constați ca nu ai apa, căldură sau mai știu eu ce, și încerci sa găsești o informație. O găsești dar nu te ajuta, după ce s-a oprit apa cum sa mai faci o rezerva minima? Ce faci cu apa necesara pt wc, pt spălat pe mâini?

  2. Oare cei de la Apavil mint? Ei zic să lăsăm robinetul deschis să curgă apa murdară și ei or să o scadă. Dar cum o vor face? În momentul în care deschizi robinetul ceasul invirte. Am sunat la asociație, administratoru habar nu avea, deci el o să vină să citească ceasul de apă cit a consumat. Am sunat la Apavil , mi-a răspuns o duduie care mi-a zis că nu apa se scade de la asociație și nu știe ciți metri cubi ,și asta dacă administratorul face cerere către ei. Și eu acum întreb cu or să scadă ei apa, cum vor face o departajare între mine și un vecin care nu deschide robinetul ? Și mai întreb de ce oare la Vîlcea este apa așa de scumpă comparativ cu alte județe ale țării ( Brașov, Sibiu etc) în condițiile în care Vîlcea are cel mai mare bazin hidrografic al țării

Comments are closed.