13 octombrie 2016

ANUNȚ important al drumarilor despre lucrările de pe VALEA OLTULUI – VÂLCEA

Drumarii de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au anuntat joi, 13 octombrie 2016, că în această perioadă se execută lucrări la obiectivul BEI 2 „Consolidare viaduct pe DN 7, km 200+615, peste Malul Lacului la Cozia”.

În urma discuțiilor cu Antreprenorul. si cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române – Directia Rutieră, s-a obținut aprobarea referitoare la Avizul de instituire al restricțiilor de circulatie la obiectivul sus menționat, prin majorarea lungimii sectorului de drum în lucru de la max. 400 m la execuția lucrărilor pe toată lungimea viaductului.

Prin restricționarea sectorului de drum la 400 m, în conformitate cu graficul de execuție prezentat de executant, termenul de finalizare a lucrărilor era 15 iunie 2017 (exceptând perioada de timp rece – de regula 15 noiembrie 2016 – 15 martie 2017).

Prin majorarea lungimii sectorului de lucru și implicit aprobarea managementului de trafic cu execuție pe toată lungimea viaductului, firul stâng, termenul de finalizare a execuției lucrărilor estimat de constructor este 1 decembrie 2016.

Principalele categorii de lucrări executate la acest obiectiv constau în:

Lucrări la suprastructură: desfacere sistem rutier, înlocuirea grinzilor marginale cu defecte majore și reparația grinzilor marginale cu defecte minore, turnarea betonului de pantă și a stratului suport pentru hidroizolație, hidroizolație, montare dispozitive rosturi de dilatație, borduri, guri de scurgere, umplutură la trotuar, execuția straturilor căii, asfaltul pe trotuare, montarea parapetului direcțional și pietonal;
Lucrări la infrastructură: lucrări de cămășuire la elevațiile pilelor, recondiționare dispozitive antiseismice, injecție fisuri și reparații cu mortare speciale;
Rampe de acces: frezare sistem rutier, așternere două straturi mixturi asfatice, montare parapet metalic direcțional foarte greu, parapet pietonal și borduri prefabricate.
Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

You May Also Like