Anunț important al Primăriei Vaideeni

/


Pentru că la Vaideeni a început cadastrarea, autoritățile locale au lansat o invitație cetățenilor pentru a-și identifica și măsura proprietățile pe care le au în satele Cerna și Marița.

“Având în vedere verificarea terenurilor prin programul <Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor situate în UAT Vaideeni, județul Vâlcea>, cetățenii care dețin terenuri în satul Cerna și Marița, cuprinse între apa Cerna și apa Marița, Zona de nord, sunt solicitați să fie prezenți în data de 02.02.2022 sau 03.02.2022 la ora 09:00 la Căminul Cultural Marița pentru deplasare, identificarea și măsurarea proprietăților. Persoana de contact: Ing. Stelian Croitoru, tel.: 0747 376 967” – se arată în anunțul Primăriei Vaideeni.

Acesta este unul dintre proiectele pe care primarip Daniel Băluță le-a promis și iată că e dus la îndeplinire. Contractul a fost semnat anul trecut, iar termenul de execuţie este de 2 ani. Prin urmare, în doi ani toată lumea va avea carte funciară. Finanţarea acestor servicii este asigurată prin Programul Operaţional Regional – Proiectul major privind “Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România”.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like