12 martie 2024

Au început lucrările de extindere, modernizare şi amenajare de piste pentru biciclete pe cel mai important drum local din Budeşti

În această perioadă, în comuna Budești au început lucrările de extindere, modernizare şi amenajare de piste pentru ciclişti pe cel mai important drum din localitate. Primarul comunei, Ionel Vlădulescu, a anunțat că, în funcție condiţiile meteo, lucrările se vor desfășura pe o perioadă estimată de trei luni (lucrările ar trebui să fie gata în jurul datei de 1 iunie).

În concret, este vorba despre lucrările de modernizare a străzii Islaz-Barza, prin obiectivul de investiţii „Extindere capacitate de trafic şi înfiinţare pistă ciclişti pe strada Islaz-Barza, în comuna Budeşti, judeţul Vâlcea”. Valoarea totală a contractului care presupune efectuarea acestor lucrări este de 3.780.102,50 lei (fără TVA).

Primarul Vlădulescu a mai precizat că, pentru buna desfășurare a acestor lucrări, circulația rutieră va fi restricționată în anumite perioade.

„Doresc să înştiinţez conducătorii auto care tranzitează acest sector de drum din comuna Budești că, din cauza lucrărilor care se vor desfăşura, drumul va fi închis circulaţiei rutiere în anumite perioade. Vă recomand şi vă rog, în perioada execuţiei lucrărilor, să folosiţi rute alternative! Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, potrivit unui anunţ al primarului Ion Vlădulescu.

You May Also Like