Bianca Andreescu și-a lansat cartea în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Vaideeni (FOTO)

/

Eveniment important organizat de Primăria Vaideeni, ieri, 6 noiembrie 2023. În prezenta autorităților locale și a zeci de cetățeni, jucătoarea de tenis Bianca Andreescu şi-a lansat cartea biografică „Bibi joacă tare, o poveste despre tenis, meditaţie şi o căţeluşă pe nume Coco”, în comuna în care s-au născut şi au crescut părinţii ei.

La eveniment s-au înghesuit foarte mulți copiii, care au venit în număr mare să o cunoască pe campioana cu origini din Vaideeni. Bianca Andreescu le-a oferit câte un autograf, iar micuții au rămas impresionați.

Tenismena Bianca Andreescu a fost primită cu flori de către primarul Daniel Achim Bălută, edilul șef oferindu-i și o diplomă de onoare, precum şi alte cadouri simbolice care să-i amintească de locurile unde trăiesc rudele ei şi au crescut părinţii ei.

„Suntem mândri că avem un campion de cel mai înalt nivel cu sânge de vaidean. O felicităm pentru tot ceea ce a întreprins în viaţă, precum şi pentru această carte frumoasă şi vreau să-i mulţumesc în primul rând pentru că reprezintă un model atât pentru copiii noştri, cât şi pentru generaţiile care vor veni. Îi urăm succes şi suntem aproape de ea oriunde va călători în lumea asta”, a declarat primarul din Vaideeni, Daniel Achim Băluţă.

Volumul jucătoarei de tenis, care în 2019 a câştigat US Open împotriva Serenei Williams, a apărut la Editura Cartea Veche, traducerea fiind asigurată de Alina Gabriela Rudeanu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like