BREAKING NEWS: Comisarul Rândunel Bădescu (PER), noul şef al Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea

/

 

Nicio surpriză la examenul pentru postul de director al Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea. Aşa cum mulţi se aşteptau, comisarul (r) Rândunel Bădescu (fost inspector – şef al IPJ Vâlcea) a fost declarat câştigător în urma interviului ce a avut loc marţi, 6 septembrie 2016, în jurul prânzului. În „finală”, după proba scrisă, au intrat doi candidaţi: Rândunel Bădescu şi clujeanul Dorel Potra.

Însă, comisia formată din angajaţi ai Primăriei Râmnicu Vâlcea au decis, aşa cum spuneam, să-l declare câştigător pe Rândunel Bădescu, căruia i-au acordat 91 de puncte, în timp ce lui Potra i-au dat doar 87 de puncte.

Aşa cum menţionam în articolele precedente, Rândunel Bădescu, cel care a fost inspector şef al IPJ Vâlcea, a intrat în politică, iar anul acesta el s-a afişat în culorile Partidului Ecologist Român (PER), fiind coleg de partid cu primarul Râmnicului Mircia Gutău. Dacă acest lucru a fost un avantaj pentru Bădescu, nu se ştie, însă zvonuri despre faptul că el va ieşi câştigător circulau de câteva zile. De altfel, cu mult timp înainte de a se organiza examenul, primarul Gutău a declarat că el „va insista” ca la Poliţia Locală să ajungă un fost poliţist. Şi iată că dorinţa i s-a împlinit!

Despre Rândunel Bădescu vă mai putem spune că el este pensionar, iar din câte am aflat pensia pe care o încasează este destul de consistentă. Însă, el îşi va rotunji veniturile cu un salariu de câteva zeci de milioane de la Poliţia Locală.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “BREAKING NEWS: Comisarul Rândunel Bădescu (PER), noul şef al Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea

  1. Cum naiba l-au pus pe hotul asta si la Valcea? A fost seful politiei Dragasani cand lua spaga de la toti micii infractori economici locali. Cand a fost prins de Aantena 1 ca facea paza la furtul de gazolina de la Madulari a fost mutat vezi domne de la sefia Politiei Dragasani …… si a fost facut adjunct al Pol. Rm.Valcea…….pentru ca acum sa ajunga iar in prim plan ca sef de politie. Chiar va trebuie oameni super patati in sistem si vechi de 1000 de ani? De fapt…..acum pricep ca asta caracterizeaza Valcea ca judet.

Comments are closed.