Călimăneşti, prăbuşire catastrofală în topul staţiunilor balneare. Olăneşti, moarte clinică!

/

În timp ce primarul Florinel Constantinescu ,,raportează” în presa vâlceană mii şi mii de turişti la Călimăneşti, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) îi anulează laudele şi cifrele fantasmagorice. Potrivit analizei ANAT, Călimăneşti – Căciulata este la coada topului celor mai căutate staţiuni balneare din România, în 2017. Anul acesta competiţia a fost câştigată detaşat de Băile Felix, urmată de Băile Herculane, Sovata, Covasna, Vatra Dornei, Călimăneşti – Căciulata, Băile Olăneşti etc.
Cu alte cuvinte, bătaie la scor de neprezentare pentru cele două staţiuni vâlcene. Cu atât mai mare este lovitura pentru Călimăneşti – Căciulata, cu cât spaţiul mediatic este invadat cu ştiri despre dezvoltarea staţiunii de la poalele muntelui Cozia. La Băile Olăneşti mediocritatea şi ,,băltirea” pe ultimele locuri nu mai sunt o noutate. Criteriul folosit de ANAR pentru stabilirea clasamentului vizează turiştii care au preferat, pentru vacanţa lor, hoteluri cu aqua park, bazine termale, centre SPA şi alte asemenea facilităţi ale staţiunilor balneare.
Florinel Constantinescu – PNL şi Sorin Vasilache (primarul din Băile Olăneşti) – PSD, somn uşor în continuare şi succes în realizarea tuturor intereselor personale sau de grup pentru care lucraţi!

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.