2 decembrie 2022

Conducerea Primăriei Dăești dă de pământ cu unii consilieri care “au înțeles să se comporte politicianist, încercând să blocheze dezvoltarea comunei” 

Printr-o scrisoare deschisă, conducerea Primăriei Dăești atrage atenția asupra comportamentul unor consilieri locali care, prin acțiunile lor, blochează dezvoltarea comunei. Primarul Gheorghe Popolan și viceprimarul Ștefan Călin spun că nu vor mai tolera astfel de comportamente și le vor arăta cu degetul de fiecare dată. Ne apropiem de un an pre-electoral, iar de acum încolo atacurile între principalii competitori pentru funcțiile publice se vor înteți. Însă atunci că acțiunile unor politicieni pun în pericol interesele unei comunități întregi, ei bine oamenii trebuie să ia atitudine, iar la alegeri să-i trimită la lada de gunoi a istoriei politice locale.

“Traversăm o perioadă destul de grea, datorită unui cumul de factori și evenimente care se petrec la nivel global și care ne îngreunează viața de zi cu zi, astfel încât mulți dintre noi se descurcă foarte greu în ceea ce privește acoperirea cheltuielilor curente la utilități, hrană și alte cheltuieli care să ne permită un trai decent. Și comuna Dăești trece printr-o perioada grea, iar conducerea primăriei: primarul Popolan Gheorghe Valerian, viceprimarul Călin Ștefan, precum și consiliul local Dăești caută soluții pentru atragerea de fonduri externe și interne nerambursabile în scopul creșterii nivelului de trai și confort al cetățenilor și de creerea unui climat modern european în localitatea noastră. Consilierii locali, care potrivit legii au menirea de a participa la dezvoltarea localității au înțeles care este interesul comun al conducerii primăriei și al locuitorilor si au participat activ la găsirea soluțiilor economice și legislative necesare îndeplinirii acestui obiectiv, dar unii dintre ei au înțeles să se comporte politicianist, încercând să blocheze dezvoltarea Comunei Dăești. Le reamintim acestora că rolul lor este să participe activ la dezvoltarea localității și că au obligația legală să participe la ședințele Consiliului Local, nu să blocheze activitatea acestuia. Mulțumim celor care au înțeles care este rolul Consiliului Local, dar în mod special celor doi colegi consilieri, Ionescu Petre și Jibleanu Aurel care, deși au traversat o perioadă mai grea din punct de vedere medical, au arătat că nu le este indiferent ce se întâmplă în comuna noastră și au pus mai presus interesul locuitorilor. Le atragem atenția celorlalți că nu vom mai tolera un astfel de comportament, iar Consiliul Local va lua măsurile legale necesare pentru stoparea unor astfel de practici. Interesul nostru este interesul locuitorilor Comunei Daesti! “ – se arată în scrisoarea deschisă transmisă de primarul și viceprimarul comunei Dăești.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like