Continuă dotarea Spitalului Județean Vâlcea cu aparatură de ultimă generație

/

Din această săptămână, mai precis de joi, 27 aprilie a.c. Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost dotat cu 3 electrocautere de ultimă generaţie în valoare de aproximativ 120 mii lei.

Noile aparate vor deservi blocurile operatorii ale secţiilor Obstetrică Ginecologie, Ortopedie şi Chirurgie Generală. Cu ajutorul acestora, cele trei blocuri operatorii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea îşi ridică standardul de dotare şi renunţă la aparatele vechi, unele dintre ele fiind în uz de mai bine de 10 ani.
Tot în cursul zilei de joi, 27 aprilie a.c, la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, conducerea spitalului, împreună cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea au analizat parametrii temei de proiectare pentru extinderea UPU-SMURD, precum şi necesitatea de modernizare şi dotare a acestei secţii deosebit de importante a Spitalului Judeţean Vâlcea.
Soluţiile identificate de specialişti cu această ocazie, vor fi preluate în procesul de atragere a fondurilor europene pentru modernizarea şi reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.
Râmnicu Vâlcea
28.04.2017

loading...

You May Also Like

One thought on “Continuă dotarea Spitalului Județean Vâlcea cu aparatură de ultimă generație

  1. Un articol despre sectia de urologie a spitalului judetean valcea cand scrieti ? Acolo nu functioneaza de luni de zile laparoscopul . Se pare ca nimeni nu e interesat de problema asta . Bolnavii sunt trimisi acasa deoarece medicii nu-si pot face treaba din cauza dezinteresului aratat de responsabilii spitalului !

Comments are closed.