DECIZII marca GUTĂU: Trecerile de pietoni şi sensul giratoriu din centrul Râmnicului vor fi desfiinţate

/

 

Circulaţia din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea este uşor haotică de câteva luni. Asta şi pentru că deciziile sunt haotice, conducerea Primăriei nereuşind să găsească încă soluţii stabile pentru fluidizarea circulaţiei, făcând experimente pe nervii participanţilor la trafic. Sensul giratoriu pătrat, înfiinţat de administraţia Gutău, a fost unul extrem de controversat, pentru că acolo au avut loc mai multe accidente rutiere, dar şi pentru că mulţi au spus că este inutil şi încurcă circulaţia. Între timp, primarul s-a răzgândit, iar marţi, 31 ianuarie 2017, a declarat că urmează ca acel sens giratoriu să fie desfiinţat. Se mai desfiinţează însă şi trecerile de pietoni din zona centrală, urmând ca râmnicenii să traverseze în centrul municipiului doar prin trecerea subterană.

„La trecerea de pietoni de la Mall voi lua o măsură care este puţin nepopulară, dar pentru a fluidiza circulaţia pe Calea lui Traian voi desfiinţa această trecere de pietoni după ce mă voi consulta cu specialiştii. Vom lăsa doar trecerea subterană. În Bucureşti se merge un kilometru până la trecerea de pietoni, aici, în Râmnic sunt doar 300 de metri până la trecerea subterană. Atunci se va fluidiza circulaţia pe Calea lui Traian. Altă variantă la care vom apela este că s-ar putea să nu mai dirijăm circulaţia spre sensul giratoriu de la pod, ci să încercăm să dăm drumul la circulaţie pe Calea lui Traian. Eu sunt deschis oricărei propuneri. Nu eu hotărăsc asta, ci specialiştii de la Poliţie. Se pune problema cum îi mai rezolvăm pe cei care vin de pe strada Carol I. Dar sunt mulţi care spun că nu trebuie sens giratoriu acolo. Până la urmă, ce spune Poliţia Circulaţiei, singura abilitată în astfel de avize, aşa vom face” – a declarat primarul Mircia Gutău.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “DECIZII marca GUTĂU: Trecerile de pietoni şi sensul giratoriu din centrul Râmnicului vor fi desfiinţate

  1. In legatura cu persoanele cu dizabilitati cum vor accesa acel pasaj bine „amenajat” ??? Ar trebui sa ocoleasca toata valcea ca sa mai poata traversa pe undeva ca din cate stiu eu nici rampe nu se mai amenajeaza totul e facut pentru cei … cei … !!!

Comments are closed.