Dispensarul din Șirineasa va fi dotat anul acesta cu aparatură medicală nouă

/

Cu fonduri de la bugetul local și cu eforturi mari, Primăria Șirineasa a reușit să reabiliteze exteriorul dispensarului uman din localitate. S-au făcut lucrări la acoperișul care era într-o avansată stare de degradare și s-a realizat izolarea termică a clădirii. De asemenea, s-au înlocuit ușile și geamurile cu unele noi și moderne.

Dar investițiile la dispensar nu se opresc aici. Primarul Ion Bebe Streinu dorește ca anul acesta să realizeze și lucrări în în interior. Pentru acest lucru, edilul șef a depus un proiect de finanțare la Compania Națională de Investiții. Astfel, cabinetele medicale vor fi modernizate și dotate cu aparatură de ultimă generație. Primarul Ion Bebe Streinu a și inclus în bugetul din 2022 cota de cofinanțare pentru acest proiect importantă pentru comunitatea locală. Edilul are în plan ca, pe viitor, în această clădire să funcționeze și un cabinet stomatologic.

“În ultimii ani ne-am bazat foarte mult doar pe fondurile de la bugetul local. Și am reușit totuși să realizăm investiţii mici, dar cu impact major pentru comunitate. Fac această precizare pentru că se ştie că din bugetul unei primării nu se pot realiza proiecte de anvergură”, a precizat primarul Ion Streinu. 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like