Extinderea rețelei de gaze naturale și modernizarea drumurilor, printre prioritățile administrației din Păușești Măglași

/

18 kilometri de rețea de gaze naturale există în acest moment în comuna Păușești Măglași, însă conducta va fi extinsă cu încă 22 de kilometri. Mai exact, vor fi racordate la rețeaua de gaze naturale încă 1070 de gospodării din localitate. Investiția se va realiza prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, proiectul fiind deja aprobat spre finanțare și are o valoare de peste 19 milioane de lei. Autoritățile locale din Măglași au anunțat că lucrările de extinderea rețelei de gaz au început deja pe Valea de Brădeț, pe o porțiune de 1,6 kilometri.

Totodată, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, Primăria comunei Păuşeşti Măglaşi va implementa de încă două proiecte în valoare totală de 14,5 milioane de lei: „Modernizare drumuri de interes local în comuna Păușești-l Măglași, județul Vâlcea” (10,5 milioane de lei) și „Reabilitare drumuri de interes local lungime – 4,9 km în comuna Păușești Măglași, județul Vâlcea” (4 milioane de lei).

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like