FOTO: A început ridicarea mașinilor din RÂMNICU VÂLCEA. A fost și primul SCANDAL

Incepand de vineri, 8 septembrie 2017, in Ramnicu Valcea a devenit functional Serviciul public de ridicare autovehicule de pe spatiul public. Mai exact, angajatii ETA si politistii locali au iesit pe strazi pentru a ridica masinile parcate neregulamentar. Si s-a si intamplat, in prima zi ridicandu-se doua autovehicule din centrul Ramnicului.

Ca urmare, a fost si primul scandal, pentru ca unul dintre cetatenii care si-a vazut masina ridicata de autospeciala ETA s-a luat la cearta cu echipajul de politie locala si cu angajatii ETA. Oamenii sunt nemultumiti de faptul ca acest Serviciu a fost pus in functiune, mai ales ca preturile de recuperare a autovehiculului ridicat sunt extrem de piperate. De altfel, printre alte probleme constatate cu aceasta ocazie a fost faptul ca vehiculul de ridicari este extrem de mare si blocheaza o strada intreaga atunci cand este pus in functiune, iar durata de ridicare este de la 30 de minute in sus. Cu traficul blocat si cu cetatenii nemultumiti ca le sunt ridicate masinile in conditiile in care este o lipsa acuta de locuri de parcare in Ramnicu Valcea, atunci Primaria va intra in razboi cu oamenii. Vom vedea pana unde se ajunge!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “FOTO: A început ridicarea mașinilor din RÂMNICU VÂLCEA. A fost și primul SCANDAL

  1. Ce bine imi pare.Prea multi tarani “smecheri” care parcheaza pe unde apuca chiar si pe alei.Am vazut femei cu copii in carucioare si nu aveau pe unde trece din cauza acestor primate.
    Amenda sa fie de la 3000 de lei in sus.Asa cum eu pot sa fiu civilizat asa poate sa fie si restul.

  2. Prea multi bizoni in orasul ala, poate o sa devina mai civilizati, epoca de piatra s.a dus de mult

Comments are closed.