FOTO. Au început lucrările la un drum județean care traversează patru comune

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, anunță startul lucrărilor pentru modernizarea DJ 678. Aproape 23 de milioane de euro, din fonduri europene, vor fi investiți la Vâlcea în acest nou proiect. DJ 678, drum ce face legătura între DN 7 și nordul județului Olt, nu a mai fost reabilitat de zeci de ani. El trece prin comunele Budești, Galicea, Olanu și Drăgoești. Lucrările vor fi complexe și se vor întinde pe parcursul a 3 ani, fiind vorba de 38 de kilometri de drum județean.

“Am dat startul lucrărilor pe un drum județean care traversează patru comune, drum în care vom investi aproape 23 de milioane de euro, mai precis 107,2 milioane de lei.
Drumul pleacă din DN 7, din Budești și merge prin Galicea, Olanu, Dragoești, până în județul Olt, la Câmpu Mare.
I-aș spune „Drumul lui Mihai Voievod” pentru că, undeva în Dragoești, există o biserică unde ar fi fost botezat marele voievod.
Asfaltăm drumul pe toată lungimea lui, de 38,55 km.
Consolidăm și cele 23 poduri de pe traseu, amenajăm 1.691 podețe de acces, intersecțiile, trotuarele, precum și 35 de stații de transport public.
Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această importantă realizare, primari, colegi de la Consiliul Județean, tuturor celor care, alături de mine, am crezut că această zi poate exista.
Îmi fac datoria și mă țin de cuvânt pentru că, până la urmă, faptele bune sunt cele pe care oamenii le așteaptă de la noi” – a declarat președintele Rădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like