FOTO: Centrul Râmnicului blocat în continuare! Inca nu s-a dat drumul la circulație

/

Desi era anuntata cu „surle si trambite” reluarea circulatiei pe Calea lui Traian, in centrul municipiului Ramnicu Valcea, chiar de joi, 28 iulie 2016, acest lucru nu s-a intamplat. Cu toate acestea, Primaria a dat ordin ca pe strazile General Magheru si Carol I sa se circule cu sens unic. Astfel, traficul a fost infernal toata ziua de joi in Ramnicu Valcea, iar circulatia pe Calea lui Traian nu s-a reluat nici macar pe seara.

Mai mult, pe pagina de Facebook, in seara zilei de joi, 28 iulie 2016, in jurul orei 23.00, Primaria Ramnicului a anuntat ca abia acum se asfalteaza ultima portiune, desi, repetam, era anuntata redarea arterei spre circulatie inca de joi dimineata. Ca la noi, la nimeni! Iar haosul continua…

„Se asfaltează și ultima porțiune din Calea lui Traian pentru a fi redată traficului rutier. Astăzi au fost ceva probleme de trafic care însă se vor rezolva sperăm cât mai repede pâna ne vom obișnui cu noile trasee. S-au facut eforturi mari, s-a lucrat zi si noapte urmând ca după reluarea traficului pe doua benzi restul lucrărilor de reabilitare la centrului municipiului să fie terminate în cel mai scurt timp” – a anuntat Primaria joi seara.

image

loading...

You May Also Like