FOTO: Gutău „şi-a tras” stradă cu sens unic în zona unde locuieşte! Primaru’ nu vrea să fie deranjat!

 

Mai mulţi râmniceni nemulţumiţi ne-au semnalat vineri, 22 iulie 2016, că pe strada Mihai Viteazu din municipiul Râmnicu Vâlcea se va circula de acum înainte doar în sens unic. Pe strada respectivă s-a mai circulat şi în trecut pe un singur sens, însă specialiştii în trafic rutier şi poliţiştii de circulaţie au recomandat administraţiei trecute să dea drumul la maşini pe ambele sensuri, pentru fluidizarea traficului în municipiu şi, în special, în acea zonă.

Numai că, se pare că lui Mircia Gutău nu i-a convenit „regimul” în aceşti ultimi ani şi, probabil, a fost deranjat de zgomotul maşinilor, traficul fiind mai intens când se circula cu dublu sens. Astfel că, primarul a dat ordin ca începând de vineri, 22 iulie 2016, strada Mihai Viteazu să fie făcută cu sens unic. Până acum, şoferii nu s-au obişnuit cu această restricţie şi nici nu au observat semnele de circulaţie şi mulţi intră pe sens unic, riscându-şi permisul sau riscând să facă accident.

[supsystic-gallery id=20]

loading...

You May Also Like

5 thoughts on “FOTO: Gutău „şi-a tras” stradă cu sens unic în zona unde locuieşte! Primaru’ nu vrea să fie deranjat!

  1. Toată viața a fost pe un singur sens vi uni si isi fac de cap pe str procopiu o fac prioritară ca sta un domn senator asa se întîmplă cind îi alegem schimbam semnele cum vor ei………???????????

  2. Chiar si eu am intrat azi pe sensul interzis se pare de azi -ieri se circulă normal… Pe dublu sens……ciudat este ca Politia Rutiera nu a fost deloc prezenta in aceasta zona…. F MULȚI au făcut astazi ca mine !

  3. BLOCAREA STRAZII PE CARE LOCUIESTE MIRCIULICA! Minunat. Nici nu puteam gandi ca mitocania poate ajunge asa departe. „Soldoveanu” este deranjat de circulatia pe ambele sensuri. La muma-sa in sat circulau carutele pe ambele sensuri. Da ce sa-i faci prostului, a venit in Rm Valcea fara chiloti pe el si acum vezi Doamne a ajuns mare domnitor. Patron de Municipiu. Acest mitocan, indiferent de meritele lui, intr-o tara educata, civilizata, nu ar fi avut dreptul niciodata sa candideze la primarie dupa condamnare pentru furt, pentru coruptie. Da ce sa-i faci traim in Romania. Da poate bunul Dumnezeu, cu putin noroc, il „ajuta” sa mearga din nou la „statiune”, ca de, are suficiente dosare pe rol, si atunci sigur se va circula pe ambele sensuri. Da noi cei multi, cei deranjati de acest abuz de ce nu ocupam strada asa la pas, si zi de zi, sa vedem ce mai poate face fraierul?

  4. In tara orbilor chioru e rege !
    In orasul “Hackerilor” spagarul e primar !
    #NeMeritamSoarta #AdioPirelliBunVenitStefaniClub

  5. mircea asta e unul din miile de ghiolbani toxici, smenari, interlopi, puscariasi, imorali, corupti, venali, obraznici care paraziteaza societatea si care au gasit in acest oras un mediu putrid de caricaturi intelectuale, proliferarea fireasca.

Comments are closed.