FOTO: Loc de joacă modern, inaugurat la Grădiniţa Nord din Râmnicu Vâlcea

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 15 septembrie, primarul Mircia Gutău, alături de alţi reprezentanţi ai Primăriei municipiului şi împreună cu deputatul Eugen Neaţă, a inaugurat locul de joacă recent modernizat de la Grădiniţa Nord. 2. Pe o suprafaţă de aproape 500 mp au fost făcute amenajări constând în realizarea unui strat suport pe care sunt amplasate echipamente de joacă şi de fitness, menţinerea echipamentelor de joacă care se prezentau în stare bună şi amplasarea de echipamente noi. Stratul suport s-a făcut prin aplicarea unui strat de granule de cauciuc, a unui strat de granule colorate în masă şi a unui strat de protecţie UV. Este cel de-al şaptelea loc de joacă modernizat inaugurat în ultima perioadă, după cele de la ”Cina”, Grădina Zoologică, Bloc W, str. Mihai Eminescu, Catedrala Ostroveni şi ”Asirom”.

Cu această ocazie, primarul Gutău a declarat că, după investiţiile realizate în ultima perioadă în cartierul Ostroveni, a venit rândul cartierului Nord, dând ca exemple demararea lucrărilor la Parcul de lângă Colegiul Forestier sau finalizarea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Republicii şi Decebal.

Biroul de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

loading...

You May Also Like

One thought on “FOTO: Loc de joacă modern, inaugurat la Grădiniţa Nord din Râmnicu Vâlcea

  1. Frumos , foarte frumos , personal l-am vizitat si a iesit un lucru extraordinar . Copiii nostri se vor bucura cu siguranta când se vor juca acolo
    Multumim d-lui primar si a tuturor celor care s-au implicat astfel incât acum la inceput de an prichindeii să se bucure de un loc de joaca foarte frumos ,curat si complet modernizat .

Comments are closed.