FOTO: Primăria Horezu strică parcurile de joacă. Sărdărescu ,,s-a încurcat” cu baptiştii!

Un cititor din Horezu ne-a trimis un mesaj elocvent referitor la cum ştie administraţia Nicolae Sărdărescu (PSD) să-şi apere ţinuta de oraş emblemă al ceramicii româneşti.

,,Emblema oraşului Horezu este ceramica! Ceramica decorativa ce se gaseşte pe majoritatea faţadelor de locuinţe din satul Olari,dar si pe blocurile reabilitate in mandatele trecute. Pe strada Tudor Vladimirescu,existau garduri din fier cu ceramică decorativă ce completau original esteticul localităţii. Spunem ca existau pentru ca de doua zile au …dispărut!! Muncitorii de la spaţii verzi nu ştiu nimic,inginera de specialitate horticola, urbanismul, consilierii locali, viceprimarul, de asemenea nu pot sa dea explicaţii despre dispariţia gardurilor care asigurau protecţia spatiilor verzi si a trotuarelor, crescând siguranţa prietenilor într-o zonă extrem de circulata (drum naţional). Singurul care a “comandat” dispariţia este …primarul,dar care nu poate sa explice de ce, pentru ca este in delegaţie în…Luxemburg!!” se arată într-o scrisoare al cărei autor nu-l putem deconspira fiindcă nu-i avem acceptul. Motivul este evident. Textul scrisorii probabil că a fost redactat când Sărdărescu a vizitat Luxemburg şi s-a fotografiat pentru Facebook.

Tot o problemă cu gardurile o are administraţia publică şi în spatele blocului O4 din localitate. În urmă cu 15 ani o asociaţie de voluntari a amenajat parcul de joacă de lângă amintitul bloc. În actualul mandat, fără o consultare publică prealabilă şi fără o discuţie în cadrul Consiliului Local, a fost reamenajat parcul de o manieră cel puţin ciudată. În încercarea construirii unor locuri de parcare, s-a micşorat simţitor perimetrul unui parc de joacă. Reabilitarea a fost suportată financiar de fundaţia baptistă Beraca, din Sighişoara, iar reprezentaţii acesteia sunt nemulţumiţi de faptul că nu se mai regăseşte o parte din mobilierul pe care l-au adus.

O altă discuţie stârnită în acest cartier, pe care primarul Nicolae Sărdărescu trebuie să o lămurească, se referă la asfaltarea curţii blocului O4. Cu de la sine putere, edilul – şef a ordonat să se asfalteze din bani publici o proprietate privată. Cum şi de ce, va răspunde în faţa Curţii de Conturi.

 

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like