FOTO: Ştrandul “Enigma” din Ostroveni a intrat în renovare!

Primăria Râmnicu Vâlcea anunţă că Ştrandul “Emigma” din cartierul Ostroveni a intrat în renovare, noul administrator al bazei de agrement dând startul unor lucrări de modernizare ce vor face ca piscinele de la Casa Ştiinţei să fie extrem de căutate de vâlceni şi nu numai.

“Parcurile din jurul Catedralei și Casei Științei din Ostroveni, un punct de atracție din ce în ce mai apreciat de râmniceni. Urmând exemplul modernizării noului Parc din jurul Catedralei din Ostroveni, în fapt o continuare a modernizărilor din preajma Casei Științei din anii precedenți, și fostul ștrand Enigma care devenise o ruină a intrat în renovare! Dorința și insistența primarului Mircia Gutău de a transforma spațiul dintre Catedrală și Casa Știintei într-un punct de atracție, apreciat de râmniceni, și nu numai a devenit realitate” – precizează Primăria Râmnicu Vâlcea pe pagina oficială de Facebook.

foto: Primaria Ramnicu Valcea

loading...

You May Also Like

One thought on “FOTO: Ştrandul “Enigma” din Ostroveni a intrat în renovare!

  1. Numai la noi se poate sa transformi o piscina olimpica intr-un jacuzzi, doar de dragul de a incapea cat mai multi clienti. Din poze se observa faptul ca piscina (pentru copii) de sus este cam la fel de mare. Acestia sunt investitorii strategici din orasul nostru “ïnchis”. La fel s-a intamplat si la piscina de la Zavoi… Sunt curios ce bazin acoperit va fi la Strand?!

Comments are closed.