FOTO – Târgul modernizat de la Popești a fost inaugurat

/

Este deja o tradiție ca cetățenii din Popești, dar și din localitățile limitrofe să se întâlnească la Târgul din comună, iar comercianţii şi producătorii să-și valorifice produsele. Pentru că dorește să încurajeze dezvoltarea economiei locale și să sprijine producătorii, primarul Aurora Măgura a decis să modernizeze târgul, astfel încât activitatea comercială să aibă loc în condiții optime. Zis și făcut!
Ieri, 27 octombrie 2022, a avut loc inaugurarea proiectului “Modernizarea târgului comunal din satul Meieni”. La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a tăiat panglica inaugurală alături de primarul Aurora Măgura.

“Sărbătoare mare în comuna noastră, atât din punct de vedere religios, cât și administrativ. A fost inaugurat spațiul modernizat al târgului săptămânal. Ceremonia de inaugurare a fost precedată de o slujba de sfințire a fântânii nou restaurată de către noi, amplasată lângă târg. Ne-am bucurat, ca de fiecare dată, de prezența domnului președinte al Consiliului Județean, Constantin Radulescu, căruia îi mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă de fiecare dată. De asemenea, va mulțumim dragi locuitori ai comunei Popești, că v-ați rupt din timpul dumneavoastră și ați fost prezenți la acest frumos eveniment!” – a spus primarul comunei Popești, Aurora Măgura.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like