FOTO-VIDEO. Prinde contur noua clădire a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea

/

O nouă clădire prinde formă la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Este vorba despre implementarea proiectului de investiții „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea”.

Lucrările presupun reabilitarea corpului existent (C2), dar și extinderea acestuia, prin construirea unui corp nou de clădire. Proiectul, finanțat cu fonduri europene, are o valoare totală de 15.898.761,36 lei (cca 3,3 milioane euro), termenul de execuție a lucrărilor fiind de 24 de luni. Proiectul prevede inclusiv dotarea cu echipamente și aparatură medicală, respectiv: ecograf, defibrilator, EKG, nebulizator, terapie laser, aparat tăiere ghips, baie galvanică, aparate aerosoli, mese kinetoterapie etc.

“Astăzi am făcut o nouă vizită pe șantierul deschis la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, unde construim o nouă clădire de spital, prima după Revoluție în Râmnicu Vâlcea.

Chiar dacă au existat unele întârzieri în aprovizionarea cu materiale, am primit asigurări de la constructor că va respecta graficul de lucrări stabilit.
În prezent se lucrează la structura primului etaj, precum și la fațada curții interioare.

De asemenea, s-a demarat procedura de relocare a cabinetelor din corpul existent (policlinica) pentru începerea lucrărilor la finisajele interioare.

Pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, care presupune modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU, CJ Vâlcea a atras fonduri europene în valoare de cca 3 milioane euro” – spune președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like