George Mihai Blejan a fost ales viceprimar cu atribuţii de primar la Scundu

Deşi a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al comunei Scundu fără drept de apel, mandatul lui Dumitru Blejan nu a fost validat. Ca urmare, trebuie să se găsească o soluţie pentru ca Primăria Scundu să funcţioneze normal. Astfel, în urma unei şedinţe extraordinare a Consiliului local, s-a ales viceprimarul cu atribuții de primar. 

În urma constituirii Consiliului Local, format din 8 consilieri PSD, 3 PNL, 1 USR, a fost votat pentru a fi viceprimar cu atribuții de primar George Mihai Blejan din partea PSD.

Tot în aceeași ședință a fost delgat și un consilier local care să aibă atribuții de viceprimar, până la alegerile parțiale. Acesta este Gheorghe Manolache, fostul viceprimar. 

Actualul viceprimar cu atribuții de primar, George Blejan are 39 de ani și a fost administratorul Căminului de Bătrâni din localitate. 

Primăria Scundu îşi poate continua, astfel, activitate într-o stare de normalitate. Actuala conducere a demarat deja activitățile în vederea pregătirii sezonului de iarnă, aprovizionare cu lemne pentru instituții, material antiderapant, verificarea utilajelor şi reabilitarea unor drumuri de interes local.

loading...

You May Also Like