În sediul Primăriei Băile Olănești se intră doar cu certificat verde

/

Pentru că dorește să își protejeze angajații, primarul orașului Băile Olănești, Sorin Vasilache, a luat decizia ca, începând de luni, 25 octombrie 2021, în sediul Primăriei să se intre doar pe baza certificatului verde.

“Vă informăm că începând de luni, 25 octombrie, accesul în incinta Primăriei Orașului Băile Olănești se va efectua în condițiile prevăzute de dispozițiile art.12 din Anexa nr.3 la Hotărârea Guvernului nr.1090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare. Astfel, vor avea acces:

– Persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

– Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Certificatul verde, prin care se face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, trecerii prin boală sau testării, poate fi descărcat accesând acest link: https://certificat-cnvid.gov.ro/login. Reamintim contribuabililor că obligațiile fiscale pot fi îndeplinite utilizând mijloacele de comunicare la distanță. Astfel, declarațiile fiscale pot fi depuse la adresa de mail: primariabaileolanesti@yahoo.com” – anunță primarul Vasilache printr-o comunicare oficială.

loading...

You May Also Like