Încep lucrările de modernizare a Policlinicii cu Plată din Râmnicu Vâlcea

Consiliul Județean Vâlcea a obținut autorizaţia de construire pentru reabilitarea şi modernizarea fostei Policlinici cu Plată din municipiu. Acest proiect este unul extrem de important, pentru că în această locație va fi mutat Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea. Mai mult decât atât, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, susține că va avea grijă să obțină finanțare și pentru aparatură nou-nouță.

„Astăzi am primit autorizaţia de construire pentru lucrările de reabilitare şi modernizare a sediului fostei Policlinici cu Plată, lucrări la finalizarea cărora vor fi realizate spaţii care să îndeplinească normele sanitare impuse de legislaţie pentru desfăşurarea activităţii Centrului de Transfuzie Sanguină Vâlcea, care se va muta în acest imobil. Este un prim pas pentru realizarea unui spaţiu care să îndeplinească toate condiţiile necesare desfăşurării, în deplină siguranţă, a activităţii Centrului de Transfuzie Sanguină Vâlcea, care, actualmente, funcţionează într-un imobil necorespunzător.
Pe lângă recompartimentarea spaţiilor din cadrul fostei Policlinici cu Plată rămase în administrarea Consiliului Judeţean Vâlcea, prin proiect se mai propun lucrări pentru asigurarea circuitelor prevăzute de normele sanitare, realizarea unor căi de circulaţie separate faţă de circulaţia pacienţilor medicilor de familie sau ai cabinetului medical de la parter, precum şi alte categorii de lucrări. Durata de realizare a investiţiei, în valoare totală de 1.686.469,49 lei, este de 12 luni, iar finanţarea se va asigura din fonduri proprii şi alte fonduri legal constituite” – a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like