Investiție de peste 10 milioane lei la ambulatoriul Spitalului Municipal Drăgășani

Unul dintre cele mai importante proiecte aflate în implementare de Primăria Drăgăşani este “Extinderea şi dotarea ambulatoriului Spitalului Municipal Costache Nicolescu”. Lucrările au început cu fonduri europene, investiţia totală ridicându-se la suma de 10.698.205,70 lei.

Proiectul urmăreşte următoarele obiective: consolidarea calităţii şi eficacităţii serviciilor furnizate prin dotarea cu echipamente performante; Creşterea calităţii serviciilor medicale şi a gradului de accesibilitate a populaţiei deservite la standardele impuse de normele europene. Prin execuţia lucrărilor de extindere şi dotare a infrastructurii Ambulatoriului Spitalului Municipal Costache Nicolescu Dragasani, investiția va contribui la accesul sporit la servicii de îngrijire medicala primara a persoanelor sarace si a celor din zonele cu acces redus, contribuie la asigurarea prevenției necesare pentru ameliorarea starii de sanatate si sporirii incluziunii sociale a persoanelor din intreg judetul Vâlcea si zonele limitrofe.

În cadrul proiectului vor fi dotate 12 cabinete şi 2 spaţii de Imagistică/Radiologie, dar şi un birou de informaţii şi internări. De asemenea, spaţiile ambulatoriului vor fi dotate cu echipamente medicale şi cu mobilier modern.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like