Proiect de 1 milion de euro la Scundu pentru modernizarea drumurilor de tarla

/


Primarul comunei Scundu, Mihai Blejan, a pregătit pentru comună un proiect extrem de important. Este vorba despre implementarea proiectului ”Modernizare drumuri de exploatare agricolă în comuna Scundu, județul Vâlcea”, obiectiv de investiții în valoare de aproximativ 1 milion de euro. Prin acest proiect cu fonduri nerambursabile, circa 8 kilometri de drumuri de tarla se vor moderniza prin betonare.

Edilul șef din Scundu a început pregătirea drumurilor agricole încă din primăvară, înainte de a avea certitudinea că există oportunitatea de a accesa fonduri europene. Astfel, drumurile au fost lărgite, curățate, nivelate cu balast, iar vegetația a fost îndepărtată.

“Oamenii din zonă sunt foarte mulţumiţi că vom reuși să implementăm acest proiect. Este o investiție importantă pentru comunitatea noastră, pentru că drumurile de tarla, după ce vor fi modernizate vor uşura considerabil transportul oamenilor la suprafeţele de terenuri. Mai mult, vom avea și o rută ocolitoare pentru a nu se mai folosi utilajele agricole pe drumurile județene” – spune primarul Mihai Blejan.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like