Modernizarea drumurilor, reabilitarea blocurilor și extinderea utilităților, o parte a obiectivelor primarului Vasilache de la Olănești

/

Primarul stațiunii Băile Olănești, Sorin Vasilache, și-a stabilit o serie de obiective pentru anul 2022. Edilul spune că modernizarea mai multor drumuri, extinderea utilităților, finalizarea lucrărilor la baza sportivă, dar și reabilitarea termică a blocurilor reprezintă unele dintre prioritățile sale.

“Ca investiții se lucrează în acest an pentru reabilitarea a mai multor drumuri, spre Comanca, spre Tisa, se continuă extinderea de utilități și se preconizează finalizarea lucrărilor la baza sportivă realizată pe un program multi anual început acum doi ani pe finanțare din bugetul local. De asemenea, așteptăm lansarea programului pentru reabilitarea termică a blocurilor şi acest lucru îl văd ca pe o veste bună, datorită faptului că proiectele vor fi finanţate 100% de Uniunea Europeană prin PNRR sau din fonduri europene. Sunt convins că demersurile pe care intenţionăm să le facem vor da roade în rândul cetăţenilor care locuiesc în blocurile din oraş” – spune primarul Sorin Vasilache.

Un alt obiectiv este acela de a le crea facilități turiștilor care vin în stațiune. De aceea, primarul din Olănești încearcă să acceseze fonduri de la Agenția Fondului de Mediu pentru construirea unor stații de alimentare pentru autoturismele electrice și cele hybrid.


”Am speranța că această vară ar putea fi prima în care ne vom reveni din punct de vedere turistic. Dacă nu era pandemia, am fi continuat creșterea veniturilor, dar Băile Olănești va continua să rămână stațiunea sănătății și va atrage și segmentul de oameni mai tineri prin facilitățile oferite de noile investiții private” – a mai declarat primarul Vasilache.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like