Noi investiții îndrăznețe în comuna Mihăești

/

Modernă și bine administrată, comuna Mihăești este una dintre cele mai frumoase localități ale județului Vâlcea. Dar primarul Constantin Bărzăgeanu tinde spre mai mult, scopul său principal fiind acela de a le face viața locuitorilor mai ușoară. Edilul – șef a înțeles ce înseamnă să lucrezi în slujba cetățeanului și a știut să atragă fonduri europene și guvernamentale în comună, dezvoltând comuna prin proiecte îndrăznețe.

Zilele trecute, Primarul Bărzăgeanu a anunțat noi investiții ce vor fi realizate de către Primăria comunei Mihăești la inițiativa sa. Acestea sunt:


• Modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat existente având un consum ridicat de energie și completarea sistemului de iluminat unde este cazul.


• Programul pilot ,,MASĂ-CALDĂ” în unitățile de învățământ în anul școlar 2022-2023 prin care toți copiii din localitate prezenți la cursuri vor beneficia de o masă caldă.


• Achiziționarea unui utilaj multifuncțional (Buldoexcavator) prin accesarea programului operațional pentru Pescuit–Laguna Pescarilor.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like