12 august 2022

Noi investiții îndrăznețe în comuna Mihăești

Modernă și bine administrată, comuna Mihăești este una dintre cele mai frumoase localități ale județului Vâlcea. Dar primarul Constantin Bărzăgeanu tinde spre mai mult, scopul său principal fiind acela de a le face viața locuitorilor mai ușoară. Edilul – șef a înțeles ce înseamnă să lucrezi în slujba cetățeanului și a știut să atragă fonduri europene și guvernamentale în comună, dezvoltând comuna prin proiecte îndrăznețe.

Zilele trecute, Primarul Bărzăgeanu a anunțat noi investiții ce vor fi realizate de către Primăria comunei Mihăești la inițiativa sa. Acestea sunt:


• Modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat existente având un consum ridicat de energie și completarea sistemului de iluminat unde este cazul.


• Programul pilot ,,MASĂ-CALDĂ” în unitățile de învățământ în anul școlar 2022-2023 prin care toți copiii din localitate prezenți la cursuri vor beneficia de o masă caldă.


• Achiziționarea unui utilaj multifuncțional (Buldoexcavator) prin accesarea programului operațional pentru Pescuit–Laguna Pescarilor.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like