Noul primar al comunei Scundu a depus jurământul

/

După ce a câștigat alegerile locale parțiale lejer în comuna Scundu, Mihai George Blejan a intrat în exercițiul de drept al mandatului de primar. Vineri, 23 iulie 2021, el a depus jurământul de credință în cadrul unei ceremonii la care au participat parlamentarii vâlceni Daniela Oteșanu și Ștefan Ovidiu Popa, dar și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

După depunerea jurământului, noul edil Blejan le-a promis încă o dată cetățenilor comunei că va depune toate eforturile pentru a implementa cât mai multe proiecte în localitate.

„Pornesc în acest prim mandat cu gândul de a continua investiţiile începute şi de a întocmi noi proiecte. Consider că munca în echipă trebuie să continue în acelaşi ritm în localitate, pentru că mai sunt multe lucruri de făcut, astfel încât comuna să arate aşa cum ne-am propus-o, o localitate de care cu toţii să fim mândri. Alături de echipa din primărie şi de consilierii locali ne vom face datoria cu profesionalism şi seriozitate, iar comunitatea ar trebui să aprecieze acest lucru. Le mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru votul pe care mi l-au acordat, pentru încredere şi îi asigur de întreaga mea apreciere” – a declarat primarul comunei Scundu, Mihai George Blejan.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like