PATRU noi SENSURI GIRATORII în RÂMNICU VÂLCEA. Credeţi că sunt utile?

 

Primarul Râmnicului a anunţat recent că intenţionează să mai construiască încă patru noi sensuri giratorii în diferite zone din municipiul nostru. Una dintre investiţii a fost deja scoasă la licitaţie, fiind vorba despre un sens giratoriu ce se va realiza la intersecția DN 67 cu DN 64, până în OMV, în sud.

Tot pe DN 67, însă de data aceasta la intersecţia cu drumul care duce către Ocnele Mari va fi construit un alt sens giratoriu, primarul considerând că şoferii stau foarte mult în acea intersecţie pentru a ieşi pe drumul naţional.

Ei bine, cel de-al treilea sens giratoriu menţionat de primarul Gutău, care va fi realizat cât de curând, este pe strada Republicii la intersecția cu strada Decebal, în nordul oraşului, sens giratoriu cu adevărat necesar, mai ales în condiţiile în care recent s-a deschis în zonă un nou hipermarket, iar traficul s-a intensificat.

Şi, în final, ce de-al patrulea sens giratoriu este planificat să se realizeze la intersecţia străzii DN 64 cu Pasarela Oltchim, însă acolo este de durată pentru că încă nu se cunoaşte regimul de proprietate al zonei.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

4 thoughts on “PATRU noi SENSURI GIRATORII în RÂMNICU VÂLCEA. Credeţi că sunt utile?

 1. Cel de la pod oltchim ar trebui prioritar sau daca nu se poate semaforizat si pe urma cel de la ocnele mari dupa ccare restu nu conteaza orfinea

 2. Parerea mea este ca sunt binevenite,dar pe strada Republicii sper ca noul sens giratoriu sa nu elimine din locurile de parcare din zona care si asa sunt destul de putine. Ar trebuii sa se faca si ceva in aceasta privinta.

 3. Orice sens giratoriu e util ……mai ales intr-o perioada de aglomerare a circulatiei, nu pentru ca ar fi neaparat necesar , ci pentru ca unii dintre soferi nu dau dovada de “clementa” atunci cand vad pe altii ca vor sa vireze si nu au cum ( trebuind LEGAL sa dea prioritate celor ce vin din sens invers ) , blocand astfel circulatia

 4. Cel de la Oltchim și cel de la OMV Troianu sunt necesare. Sa zicem ca și cel de pe Republicii, deși… nu prea.
  Cel de la Ocnele Mari e inutil la fel ca și podul de pe Carol I peste Olănești, dar poate îi trebuie la moldovean (gutau).
  Mai bine ar lasa circulația pe str. Carol I pe un singur sens ca e crimă pe strada asta!!
  Chiar nu îi spune nimeni la moldovean ca si-a bătut joc de oameni cu circulația asta??? La el pe strada de ce nu se circula pe 2 sensuri?? Sau îl deranjează zgomotul motoarelor. Mă mir ca nu o face pietonala. ????
  Eu de câte ori sa trec pe strada aia o sa îi dau claxon așa ca sa știe ca îl baga lumea în seama.

  Ps. Nu mă aștept sa publicați comentariul meu dar macae sa îl citiți voi în redacție și poate cineva îi explica și tâmpitului cum stau lucrurile.

Comments are closed.