Patru obiective de investiții finalizate la Mihăești

/

Patru obiective de investiții extrem de importante au fost finalizare recent de în comuna Mihăești, primarul Constantin Bărzăgeanu având grijă ca lucrările să fie la cel mai înalt nivel de calitate. În continuare, prioritatea edilului-șef este de a atrage fonduri la primăriei pentru a reuși să implementeze proiecte care să ducă la creșterea gradului de confort al cetățenilor din comun.

Printre investițiile finalizate se numără sala de sport din satul Buleta. Sala este prevăzută și cu vestiare atât pentru sportivi, cât și pentru profesori, și are o tribună de 102 de locuri pentru spectatori. Valoarea totală a investiției se ridică la 7,32 milioane de lei, lucrarea fiind finanțată de către Ministerul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației prin Compania Națională de Investiții (C.N.I).
Cel de-al doilea proiect finalizat este modernizarea trecerii de cale ferată dublă în sat Măgura. Lucrările au constat în refacerea suprastructurii feroviare și rutiere, astfel încât să se asigure fluidizarea traficului rutier și feroviar.
Celelalte investiții finalizate la Mihăești sunt parcul de joacă pentru copii din satul Buleta și asfaltarea străzii Ferma 2 din satul Mihăești.
Primarul Constantin Bărzăgeanu anunță că, în perioada următoare, va da startul lucrărilor pentru un nou spațiu de joacă pentru copii în satul Negreni, iar în anul 2023 va fi construit un loc de joacă în satul Mihăesti.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like