PE DRUMUL CEL BUN! Constantin Rădulescu, întâlnire cu şeful DRDP Craiova pentru preluarea DN7 D

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a făcut marţi, 17 aprilie 2018, primii paşi pentru preluarea DN 7 D de la Compania de Drumuri Naţionale şi transformarea lui în drum judeţean astfel încât să poată fi modernizat.

Şeful judeţului s-a deplasat în Ţara Loviştei, acolo unde a avut o întrevedere cu primarii din Perişani, Titeşti, Boişoara şi Câineni, dar şi cu şeful Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, Bogdan Bratu, căruia i-a înmânat documentele de predare a DN 7D din administrarea DRDP Craiova în cea a Consiliului Județean Vâlcea.

“Am transmis cererea de preluare a DN7 D şi transformarea în drum judeţean! Am revenit în Ţara Loviştei! M-am întâlnit cu primarii din Perişani, Titeşti, Boişoara şi Câineni şi am predat personal conducerii CNAIR Regionala Craiova – CEREREA PRIN CARE DORIM SĂ DECLANŞĂM PROCEDURILE DE PRELUARE A DN7 D ŞI TRANSFORMAREA ÎN DRUM JUDEŢEAN!

Am pornit aşadar alături de colegii mei primari pe un drum lung şi la propriu şi la figurat. Sunt încrezător că împreună vom reuşi să modernizăm acest drum vital pentru loviţteni şi pentru dezvoltarea economică a zonei. Ne dorim ca procedurile legale să nu dureze prea mult şi am discutat alături de colegii de la RAJDP despre modul cum vom acţiona atunci când drumul devine judeţean!

CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SI ALATURI DE OAMENI VOM REUSI! Ne ţinem de cuvânt şi alături de primari si administratiile locale construim pentru valceni in logica binelui!” – a spus Constantin Rădulescu, la finalul întrunirii din Ţara Loviştei.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like