Pensionarul din fruntea Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea, venituri lunare de peste 8.500 de lei

Pe unii nu-i mai satură Dumnezeu de bani şi au impresia că vor lua cu ei averea pe lumea cealaltă. Este cazul pensionarului din fruntea Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea, Rîndunel Bădescu, care pe lângă pensia militară de 5.431 de lei ce o primeşte lunar, el mai încasează, lună de lună, şi un salariu de peste 3.200 de lei (dacă nu mai punem şi norma de hrană).

După cum bine se ştie, în trecut, Bădescu a fost şeful IPJ Vâlcea, însă în urmă cu mulţi ani a ieşit la pensie. Ajuns la o vârstă venerabilă de aproape 70 de ani, pensionarul s-a băgat în politică şi l-a susţinut pe primarul Mircia Gutău în campania electorală din 2016. Drept răsplată, în toamna anului trecut, Rîndunel Bădescu s-a văzut cocoţat pe scaunul de şef al Poliţiei Locale, după un concurs despre care mulţi spun că a fost controversat. Nu a vrut să lase locul unui tânăr şi să-şi vadă de multiplele lui boli şi de pensia lui imensă, ci a ocupat o funcţie ale cărei atribuţii îl depăşesc vădit.

Pentru cei care nu ştiu, Rîndunel Bădescu are o avere de invidiat. Conform declaraţiei sale de avere publicată în anul 2017, el deţine, în coproprietate cu soţia sa, nu mai puţin de 2 apartamente – unul în Râmnicu Vâlcea şi unul în Sibiu -, dar şi o casă de locuit în Drăgăşani, în suprafaţă de 155 mp. De asemenea, Bădescu are un teren intravilan în Drăgăşani de 1000 mp. În ceea ce priveşte autoturismele, directorul executiv al Poliţiei Locale are două: un Audi A4 şi un Nissan Micra.

Badescu Rindunel_declaratie de avere

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like