Prefectul Marin a reușit: Clădirea Prefecturii Vâlcea, modernizată după 20 de ani (FOTO)

După mai bine de 20 de ani, timp în care niciun prefect nu a reușit să renoveze clădirea Prefecturii Vâlcea, iată că actualul reprezentant al Guvernului în județ, Florian Marin, a obținut un lucru ce părea imposibil. A făcut numeroase demersuri la București pentru a primi finanțare, iar într-un final a reușit. Clădirea Prefecturii Vâlcea era până acum una dintre cele mai urâte din oraș, însă deja s-au început lucrările de modernizare și, cu siguranță, va arăta impecabil.

Pentru a obține fondurile, prefectul Florian Marin a înaintat un memoriu, în luna martie a acestui an, către Direcția Generală Financiară din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Ca atare, Instituției Prefectului Vâlcea i-a fost aprobată solicitarea suplimentării capitolului din buget, aferent titlului privind Reparațiile curente cu suma de 268 mii lei, iar ulterior au fost realizați pașii legali în vederea îmbunătățirii aspectului exterior.
Ministerul Afacerilor Interne, prin Direcția Generală Logistică, a eliberat Certificatul de urbanism nr.77 – 416.309 din 22.04.2019, în vederea obținerii autorizației de construire, iar în luna iulie, a fost emisă Autorizația de construire pentru „Lucrări de reparații și zugrăveli exterioare la fațadele clădirii – Instituția Prefectului Județul Vâlcea”.
Valoarea totală a lucrărilor ce fac obiectul contractului încheiat cu constructorul S.C. STIGI HOUSE S.R.L. din municipiul Râmnicu Vâlcea, se ridică la suma de 265.570,06 lei.
Termenul până la care este așteptată finalizarea lucrărilor de 90 de zile, până la data de 20.11.2019.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like