Primăria Ocnele Mari primește finanțare pentru construirea unei săli de sport

/

Vești bune la Ocnele Mari, primarul Remus Sasu anunțându-i pe cetățeni că în localitate va fi construită o sală de sport modernă, cu o capacitate în tribune de peste 100 de persoane. Sala va fi amplasată în zona Gura Suhasului, pe strada Pinilor. Finanțarea vine de la Compania Națională de Investiții (CNI), care recent a aprobat indicatorii tehnico economici pentru acest obiectiv de investiții.

“Compania Națională de Investiții ne-a transmis acceptul de finanțare a sălii de sport din Ocnele Mari. Reamintesc că proiectul nostru se referă la o sală școlară de sport în tribunele căreia încap cu ușurință peste 100 de spectatori.

Încă din primăvară am întreprins o mare acțiune de pregătire a terenului pe care va fi amplasată sala de sport. Suprafața propusă a construcției este de 1030 mp (1270 suprafață desfășurată). Valoarea investiției aprobate este de peste 9 milioane de lei.

În ultimii ani am reușit să atragem sume importante pentru realizarea lucrărilor de infrastructură pe care ni le-am propus. Ne deplasăm pe drumuri modernizate recent și iluminate corespunzător. Cu finanțarea sălii de sport pornim primele proiecte de mari investiții publice pe care le-am planificat în Ocnele Mari pentru perioada imediat următoare” – spune Remus SASU, primarul din Ocnele Mari.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like