Primăria Râmnicului a primit 18,6 miloane lei la rectificare: “Ne gândim deja liniștiți la alte investiții în oraș”

Majoritatea primăriilor din țară s-au confruntat anul acesta cu mari dezechilibre financiare, după ce plățile pentru cetățenii aflați sub protecția socială s-au transferat către UAT-uri. Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, chiar s-a plâns la un moment dat că sunt persoane care și-au făcut special mutație din zonele rurale în oraș pentru a primi mai repede indemnizațiile sociale, iar cheltuielile cu protecția socială pentru Primăria Râmnicului au devenit de nesuportat.

Zilele acestea însă, edilul-șef a primit și o veste bună de la Guvern. În urma rectificării bugetare, Primăria Râmnicu Vâlcea a primit 18,6 de milioane de lei, adică banii pentru protecția socială, iar acum investițiile vor putea continua în municipiu.

 “Aș vrea să profit de ocazie și să le mulțumesc celor care m-au sprijinit și, până la urmă, actualului Guvern PSD care și-a respectat promisiunea față de autoritățile publice locale. Am primit banii pentru protecție socială în întregime și aș vrea să le mulțumesc pentru asta. De aceea, luni vom face o rectificare și vom lua banii noștri care au fost puși la protecție socială și îi vom redistribui la lucrările din municipiu. Este o veste foarte bună și aș  vrea să mulțumesc public pentru că Guvernul și-a onorat promisiunea. Acest lucru ne permite să facem multe lucrări de aici încolo, să le plătim pe cele pe care le-am făcut, să demarăm proiecte pentru anul viitor și să ne gândim deja liniștiți, cu conturile pline, la alte investiții în oraș” – a declarat primarul Mircia Gutău.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like