Primarul Aurora Măgura a sărit în apărarea cetăţenilor ameninţaţi de pădurar pentru un braţ de vreascuri

Zilele trecute, primarul comunei Popeşti a intrat în conflict direct cu pădurarul din localitate. Aurora Măgura a sărit în ajutorul unor cetăţeni care au strâns de pe o proprietate privată, cu acordul proprietarului, câteva vreascuri în două cărucioare. Pădurarul, mare legist, a dat dovadă de exces de zel şi fără a se informa i-a amenințat cu amenzi de câte 5000 de lei pe fiecare dintre cei doi amârâţi care-şi adunaseră vreascurile pentru a-şi încălzi locuinţele.

Această nedreptate a fost adusă în atenţia opiniei publice de către primarul Aurora Măgura, iar ulterior deputatul Eugen Neaţă a luat şi el atitudine şi a condamnat comportamentul inuman al pădurarului.

“‹Cea mai mare› captură de lemne a pădurarului Săraru Constantin în comuna Popești. Doi oameni simpli au fost cu cărucioarele la lemne unde au curățit marginea unui parchet privat, cu știrea patronului, pe drum au fost opriți de pădurar și a rămas să le dea 5000 lei la fiecare fiindcă nu aveau acte. Trăim în România cu aceste elemente!!!” – a susţinut primarul din Popeşti pe pagina sa de Facebook.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like