Primarul Aurora Măgura continuă să facă treabă bună la Popești

Unul dintre cei mai activi și mai implicați primari din Vâlcea este, fără îndoială, Aurora Măgura de la Popești. Comuna a înflorit de când Aurora Măgura a preluat frâiele primăriei, iar pentru viitor are planuri mari și îndrăznețe.
Pe lângă proiectul important de introducere a gazelor naturale în localitate, primărița și-a pus în plan să termine de asfaltat toate drumurile de interes local, dar și să mai construiască noi locuri de joacă în comună.
Recent, la Primăria Popești au fost achiziționate mai multe utilaje ce vor rezolva, cu fonduri mici, o grămadă de probleme în comună.

”Am achiziționat utilajele necesare pentru ca acum, la finele acestei luni, să începem curățenia de primăvară: aranjat de drumuri, curățare de rigole, de poduri, de canale pluviale, dar și tăierea vegetației.  Vom folosi aceste utilaje, inclusiv buldoexcavatorul. (…) Însă, prioritățile noastre rămân gazele și drumurile. Așteptăm ghidurile de finanțare pentru fonduri europene, pentru că ne-am asociat cu localitățile vecine și putem accesa fonduri și pentru alte obiective în afara gazelor naturale” – susține primărița Aurora Măgura.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like