Primarul Avan își pune casa la dispoziție pentru refugiați. Sprijin pentru ucrainieni și din partea Primăriei Păușești Otăsău

/

Primarul comunei Păușești Otăsău, Cătălin Avan, nu a rămas indiferent la suferința prin care trec oamenii din Ucraina, care au fugit din țara lor de frica războiului. Astfel, printr-o postare pe Facebook, edilul vâlcean a anunțat că își pune locuința la dispoziție pentru refugiați. De asemenea, primăria pe care o conduce poate să găzduiască două familii, în două apartamente ce au toate condițiile necesare.

“Dumnezeu lucrează prin oameni! Cei care aveți cunoștințe, rude, prieteni în zona de război, vă rog să-i anuntați că Primăria Comunei Păușești pune la dispoziția celor care fug din casele lor, din fața furiei rușilor, apartament cu două camere, hol, bucătărie, baie, suficient să găzduiască două familii cu copii! De asemenea, eu, personal, pun la dispoziție casa mea din satul Păușești Otăsău , care poate găzdui alte două familii cu copii! Masă caldă pentru toți, mașină de spalat, frigider, cablu tv, net! Chiar consiliere psihologică! Rog distribuiti cei din zona Moldovei ! Dumnezeu să ne aibă în pază!” – se arată în mesajul primarului Cătălin Avan.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like