Primarul Băluță face eforturi pentru construirea unei baze sportive la Vaideeni

/


Sportul înseamnă mișcare, sănătate, o modalitate de dezvoltare fizică și mentală, nu în ultimul rând înseamnă performanță. Sportul determină spirit de competiție și fair-play! Tânăra generație are nevoie de toate acestea pentru a crește într-un mediu sănătos, pentru a performa în viața de zi cu zi.
Tocmai de aceea, primarul comunei Vaideeni, Daniel Achim Băluță, depune eforturi pentru a investi în terenuri de sport, baze sportive și săli de sport moderne în localitate. Una dintre investiții este realizată în curtea Școlii Gimnaziale “Luca Solomon”, unde a fost amplasat un teren sintetic modern pentru ca elevii să-și poată desfășura orele de sport elevii în condiții de siguranță.

Un alt obiectiv al administrației publice locale este realizarea unei baze sportive complete. Edilul șef Băluță a depus deja la Compania Națională de Investiții (CNI) un proiect pentru construirea acestui complex sportiv pe care vor evolua cele două echipe de fotbal din localitate, Păstorul și Montana Izvorul Rece, și unde vor activa și echipele din juniori din Vaideeni. Proiectul a fost aprobat, iar acum se fac eforturi pentru definitivarea unui schimb de terenuri cu biserica, pentru că realizarea bazei sportive presupune ca Primăria Vaideeni să dețină 11.000 de metri pătrați de teren ce se pretează pentru o astfel de construcție.

“Ultimele discuții pentru acest schimb de terenuri au fost productive și sper din tot sufletul să se concretizeze acest lucru. Îmi doresc o bază sportivă modernă, completă, cu tribune, vestiare și tot ceea ce trebuie pentru a funcționa bine” – ne-a declarat primarul comunei Vaideeni, Daniel Achim Bălută.

O altă investiție se va realiza în punctul Siliștea Casei din comuna Vaideeni, acolo unde vor demara lucrările de construire a unei săli de sport, finanțarea fiind asigurată tot de CNI.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like