Primarul Gheorghe Gîngu: Reţeaua de gaze, o certitudine la Bujoreni! Încep lucrările!

/

Prezent la întâlnirea membrilor Asociaţiei Comunelor din România (ACoR), primarul localităţii Bujoreni, Gheorghe Gîngu, vine cu veşti excelente pentru cetăţenii acestei comune. Edilul spune că în scurt timp vor începe lucrările de racordare a gazelor la Bujoreni. Primele racorduri vor începe din satul Bujoreni, acolo unde s-a obţinut deja licență de distribuție. În luna mai 2020 însă, se vor obţine licențele şi pentru celelalte şase sate.

„La întâlnirea ACoR am avut discuţii cu ministrul Dezvoltării, dar şi cu secretarii de stat din acest minister. Ulterior, pe baza discuţiilor purtate, am mers la Distrigaz şi am lămurit situaţia referitor la licenţe. Am convenit cu conducerea Distrigaz să ne sprijinim în vederea urgentării începerii lucrărilor. De azi, 19 februarie 2020, vom începe să sprijinim completarea cererilor de către cetățenii din Bujoreni către Distrigaz. Formularul îl vor putea găsi pe situl primăriei Bujoreni, iar angajaţii primăriei le vor acorda tot sprijinul pentru a-l completa cât mai corect. De altfel, Primăria va face şi cerere colectivă cu tabel pentru fiecare străduţă, pentru a ştii cu exactitate cine sunt cetăţenii care vor să se racordeze la gaze. Trebuie să precizez un lucru foarte important: cetăţenii vor suporta doar costurile de branşare la locuinţele lor, în rest costurile pentru toată reţeaua va fi suportată din bani publici” – ne-a declarat primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

De asemenea, tot la şedinţa ACoR, edilul Gîngu a reuşit să obţină promisiunea ministrului Dezvoltării pentru obţinerea de finanţare în vederea dezvoltării reţelei de gaze pe toate străduţele şi uliţele comunei.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like