Primarul Gîngu: Dăm startul curățeniei de primăvară în comuna Bujoreni

/

Primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu, își îndeamnă concetățenii la responsabilitate și la spirit civic. Edilul îi roagă pe gospodarii din localitate să înceapă curățenia de primăvară, să-și curețe spațiile din fața gospodăriilor, să dea o mână de ajutor pentru ca Bujoreni să fie o comună curată și igienizată.

“În perioada următoare, temperaturile sunt de partea noastră și, tocmai de aceea, îndemnăm fiecare cetățean din localitate să profite de vremea frumoasă și să înceapă acțiunile de igienizare și ecologizare.

Ca în fiecare an, trebuie curățat domeniul public, dar și zonele din fața gospodăriilor. Trebuie văruiți pomii, curățate șanțurile și rigolele. Fiecare gospodar care se respectă trebuie să facă acest lucru! Și sunt convins că avem numai gospodari în Bujoreni!

Pe această cale, aș vrea să fac un apel către cetățeni, să-i rog să păstreze curățenia! Ne dorim o comună modernă, însă trebuie păstrată curată!

Evident, în această perioadă, Primăria Bujoreni va desfășura în comună și lucrările edilitare de care este nevoie la începutul primăverii” – spune Gheorghe GÎNGU, primarul comunei BUJORENI.

loading...

You May Also Like