Primarul Gîngu de la Bujoreni: “Ne pregătim din timp pentru iarnă” (FOTO)

Primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu, nu lasă nimic la voia întâmplării. De aceea, a decis să înceapă din timp pregătirile pentru iarnă încă de pe acum. Edilul șef din Bujoreni pregătește comuna pentru prima ninsoare, pentru ca deszăpezirea să decurgă ca la carte, iar cetățenii să poată circula pe stradă în condiții bune.

“Iarna nu o să ne ia prin surprindere! Ca de fiecare dată, ne facem datoria din timp. În această perioadă, pentru a preîntâmpina eventualele probleme, colegii mei din Primăria Bujoreni au dat startul unei ample acțiuni de toaletare a vegetației și de curățire a rigolelor de vegetație și frunze pe raza întregii localități. Din fericire, utilaje avem pentru că au fost achiziționate printr-un proiect cu fonduri nerambursabile, iar în următoarea perioadă vom face o verificare amănunțită a tuturor utilajelor astfel încât să fie pregătite de intervenție. Mai mult decât atât, zilele acestea vom reface stocurile cu material antiderapant (nisip cu sare). 

Vă asigur, dragi cetățeni, că voi coordona activitatea de deszăpezire și voi aplica exemplar planul de măsuri pe timp de iarnă, în funcție de condițiile meteorologice și de urgențele care vor apărea” – precizează primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like