Primarul Mărăcine le răspunde “prietenilor”: Singurul meu interes este să fac din Galicea cea mai frumoasă localitate din județ și nu numai!

Nu rămâne niciodată dator cu vreun răspuns, asta pentru că nu are ce să ascundă. Activitatea primarului Florin Alexandru Mărăcine din fruntea Primăriei Galicea a fost întotdeauna și va rămâne în continuare cât se poate de transparentă și de corectă. Ca urmare, după apariția în spațiul public a unor informații false, edilul șef a ținut să facă anumite precizări, punându-i la punct pe cârcotași și informându-i pe cetățeni despre munca sa de la Primărie.

“În mandatul meu, Primăria comunei Galicea a realizat întotdeauna achiziții, respectând prevederile legale, iar faptul ca toate sunt vizibile pe platforma SICAP( Sistemul Electronic al Achizitilor Publice) a dat și posibilitatea celui care a scris, să le vadă!

Ce nu a vrut să vadă sau a <omis>, sperăm nu intenționat, este faptul că a singularizat obiectele cumparate, astfel: Primăria Galicea implementează un sistem informatic ce are nevoie de calculatoare noi și un server de o anumită putere, astfel a achiziționat 2 calculatoare la prețul de2944 lei*2 (și nu unul cum se spunea), iar pentru un al treilea calculator s-a mărit puterea (celebrele Reparatii de 500 lei, spuse a fi costisitoare)! Pentru Căminul Cultural Galicea s-au cumpărat 2 aparate profesionale de aer Conditionat (și nu unul) la 6600 lei*2. S-au achiziționat 50 lămpi led la 8225 lei (suma totală), nu una cum apare în text. S-au achiziționat 30 lămpi led la prețul de 5400 lei, nu una cum iarăși apare.

S-au realizat servicii topografice (nu tipografice, cum gresit s-a scris) pentru 25 obiective la prețul de 25.200 (1000 lei/ lot ), în acești bani intrând și măsurarea de 2 ori a unei tarlale cu 61 proprietari. Cu suma de 263.675 (2,63 miliarde), Valrob a realizat lucrarea pe str Pinilor, lucrare previzionată în devizul emis de proiectanți la peste 6,5 miliarde! Cei care doriți… Mergeți la fața locului și verificați!

A doua lucrare de 87.394 lei, se referă la Reparații și modernizare următoarele străzi (Teodorești, Bazinelor, Izlazului-Dragomirești, Plopilor, Hotarului, DMare, plus alte drumuri tarla, etc) Mergeți și observați-le la fața locului.

A treia lucrare de 25.200 lei se referă la Închiriere utilaj pentru decolmatarea Iazului Morii (lucrări efectuate până la 31 decembrie 2021 în valoare de 19 000 lei)… mergeți sâ vedeți cât de bine și frumos apare acum.

Au fost achiziționate 2 laptop-uri, nu unul, în valoare de 1848*2 , pt cei care lucrează și de acasa … pentru că da, la noi se lucrează și de acasă, câteodată!

Reparațiile la autoutilitara HBV în valoare de 4900 lei au însemnat schimbare ambreiaj, termostat Both, rolă intinzatoare, distribuție, curea, plăcuțe frână, lampă spate, ulei castrol , 5 l, filtru ulei, filtru habitaclu, parbriz parasolar, filtru aer, senzor plăcuțe frâna, condensator, comutator lumini, disc frână, revizie ITP plus manopera
Sunt multe de spus, dar ADEVARUL oricât ar fi murdărit, TOT iese la suprafață!
Vă asigur ca în comuna Galicea s-au realizat foarte multe lucrări la prețuri foarte mici, lucrări care se văd, iar altele sunt inițiate și o să se vadă în acest mandat! O să vă prezint în scurt timp investițiile realizate în comuna Galicea! Plus faptul că am păstrat peste 13 miliarde pentru investiția, prioritatea zero pentru noi, apa în Valea Râului!
Întotdeauna mi-a plăcut adevarul și așa voi fi până la capăt!

Singurul meu interes este să fac din Galicea cea mai frumoasă localitate din județ și nu numai!

Lansez invitația tuturor <prietenilor> să vina să vadă și actele și lucrările! Oricând doresc!” – precizează primarul comunei Galicea, Alexandru Florin Mărăcine.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like